pannenkoekenrestaurant drachten
Pannenkoeken restaurants in Drachten en omgeving Restaurants.nl.
DRACHTEN en omstreken PANNENKOEKEN RESTAURANTS. INLOGGENAANMELDEN Pannenkoeken eten in Drachten en omgeving? Hieronder een overzicht van Pannenkoeken restaurants in Drachten en omgeving. Pannenkoeken niet jouw smaak? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. alle restaurants 12 keuken.
De Zoete Inval Pannenkoeken Drachten Pannenkoek Friesland Drachten pannenkoeken pannenkoekenhuis pannenkoekenboerderij.
Wij heten u graag welkom in onze sfeervolle pannenkoekenboerderij de Zoete Inval. We zijn gevestigd in de voormalige Wilgenhoeve gelegen op de hoek van de Burgemeester Wuiteweg en de Warren in Drachten, met volop gratis parkeergelegenheid. Ons doel is om jong en oud te laten genieten van onze gastvrijheid en pannenkoeken.U kunt uw eigen ideale pannenkoek samenstellen uit de ruime keuze van ingrediënten of u kunt een keuze maken uit één van onze Friese elfsteden-pannenkoeken.
Pannenkoekenboerderij de Zoete Inval Startpagina Facebook.
Fruit en groentewinkel. Kinderboerderij De Naturij Drachten. Restaurants in Drachten. Plaatsen Drachten Restaurant Pannenkoekenboerderij de Zoete Inval. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt. Jan Van de Ruitenbeek.
Pannenkoekenhuizen in Drachten Eet.nu.
Pannenkoekenhuizen in Drachten. Alle Pannenkoekenhuizen in Drachten. Uit eten in Drachten? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Eindcijfer tussen 1 10.
Baboeshka Beetsterzwaag.
BEKIJK DE KAART. Ontdek nu het Limbogrillen in onze BBQ en Lounge garden. BEKIJK DE KAART. Lekker loungen op ons overdekt verwarmd terras. Welkom bij Baboeshka Beetsterzwaag. Maart, April: woensdag en donderdag vanaf 4 uur, vrijdag t/m zondag vanaf 12 uur.
Pannenkoekenboerderij De Zoete Inval in Drachten Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Pannenkoekenboerderij de Zoete Inval in Drachten, voor de echte pannenkoekenliefhebbers onder ons. Vanaf midden oktober is er weer een heerlijke locatie bij om te genieten van de lekkerste pannenkoeken. Het soort pannenkoeken die de smaak van je omas pannenkoeken zelfs overtreft.
Menukaart De Zoete Inval Pannenkoeken Drachten.
16.00 open, keuken gesloten om 20.00uur. 16.00 open, keuken gesloten om 20.00uur. 16.00 open, keuken gesloten om 20.00uur. Wilt u afwijken van de reguliere openingstijden, neem even contact met ons op via de website of op 0512-238119. De Warren 2. 9203 HT Drachten.
Pannenkoekboerderij De Koppenjan Pannenkoeken Friesland.
In de sfeervolle pannenkoekenboerderij De Koppenjan eet je de lekkerste pannenkoeken van Friesland. Je kiest uit wel 80 hartige en zoete pannenkoeken. In combi met alle activiteiten is uit eten met kinderen 1 groot feest bij De Koppenjan in Friesland!

Contacteer ons

Meer resultaten voor pannenkoekenrestaurant drachten