workshop drachten
Creatieve workshops in Drachten 1001creatieveworkshops.nl.
Je kunt het gebruiken op alle materialen die absorberend zijn, zoals karton, textiel, papier, etcetera. In combinatie met Stone Art, Powercolor en Trendy Mixed Media maak je er de mooiste dingen mee. Workshop mozaïek à la Gaudí. Vanaf 2500, per persoon. Vanaf 6 personen. Oldenzaal Zutphen Lochem Dalfsen Leusden Drachten Putten Culemborg.
Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest Drachten 15 tot 75 p.p.
Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest Drachten. Nog een activiteit waar jullie jezelf op en top vrouwelijk door gaan voelen is de workshop paaldansen. Dé workshop waarbij je de kneepjes van het populaire paaldansen op een ludieke wijze onder de knie krijgt.
De leukste workshops voor Friesland Drachten, Heerenveen, Leeuwarden, Sneek, Joure en Groningen.
Verzend en retourbelei d. Meld je aan voor onze. nieuwsbrief en blijf op. de hoogte van. en het laatste nieuws. Silleke, Sylvia Willemsen. Moleneind 25 zz. 9203 ZW Drachten. BTW: op aanvraag. E: info@silleke.n l. Woensdag 10-17 uur. Donderdag 10-17 uur.
Cursus Workshop Geven in Drachten Bekijk en vergelijk er 2 op Springest.
Vergelijken en met je collega's' overleggen. 2 Cursussen Workshop Geven in Drachten. Bekijk ook: Train de trainer, Trainingsacteur, Coach / Coaching, Co-actief coachen, Trainersvaardigheden en Leerpsychologie. tune 1 actieve filter reorder Sorteren. Drachten Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Voor deze producten is er nog geen startdatum bekend, of kun je je niet direct inschrijven.
Drachten Workshops bij vernieuwde Drachtster Pottenbakkerij Unyk Drachtster Courant.
1120: Damessoftbalsters Drachten Diamonds stomen door. Workshops bij vernieuwde Drachtster Pottenbakkerij Unyk. Laatste update: 9 februari 2017 om 18.12 uur. De Drachtster Pottenbakkerij Unyk aan Zuidkade 62 is al een heel oude vereniging. Sinds een paar weken is er een vernieuwingsslag gemaakt: er is nu een website en de naam is veranderd: Keramiek Unyk. De vereniging: Dat, klinkt wat meer van deze tijd en dekt ook beter de lading" Bovendien vonden de pottenbakkers dat ze eigenlijk een beetje verstopt zaten in het steegje naast de Wereldwinkel en niet altijd goed opvielen. Een nieuwe website, een nieuwe naam én nieuwe workshops moet dat veranderen. In de pottenbakkerij kan men van klei mooie werkstukken kan maken, die men vervolgens kan bakken en glazuren. Zo zijn de afgelopen jaren al vele kunstwerken gemaakt. Er kunnen niet alleen potten worden gemaakt, maar ook schalen, beeldjes en abstracte kunstwerken of buitenornamenten. Bovendien is er op 16 februari en 16 maart een workshop masker/torso maken, op 7 en 21 april een workshop schaal maken en op 11 mei en 1 juni een workshop vrouwenbeeldje maken.
Creatieve workshops voor bedrijfsuitje, familieuitje of vriendinnendag.
Op zoek naar een creatief uitje en gek op rieten tassen in Ibiza stijl? Kom dan bij Urban Heart. Workshop plank van steigerhout pimpen. Tijdens de workshop plank van steigerhout pimpen krijg je een steigerhouten plank van circa 30 cm.
Workshops Friesland diverse creatieve workshops. Facebook.
Tijnje ligt tussen Drachten en Heerenveen en is vanuit Leeuwarden, Groningen, Drenthe en Overijssel makkelijk te bereiken via de A7. Ook is het mogelijk om een workshop op een locatie naar keuze te volgen, wij brengen hiervoor reiskosten in rekening.
Activiteiten in Drachten.
Vanaf 10 personen. Opende Hoogeveen Erm Tubbergen Drachten Blauwestad Assen Stavoren. Een gezellige quiz voor de echte muziekkenners. De muziekquiz is een swingende combinatie van verschillende denk en doe vragen en opdrachten op gebied van muziek. Enkele onderdelen zijn het raden van de juiste serie of film of het afzingen van een bepaald nummer. Het is een onderlinge strijd tussen verschillende teams waarbij elke ronde draait om muziek. Workshop beroepen schilderen.
Workshops SwingInn Drachten.
9203 CA Drachten. Tel: 0512 520 779. De leukste workshops en uitjes van Drachten en op locatie! Zowel in ons danscentrum in Drachten als op locatie kunnen wij u verschillende dans workshops aanbieden. Stijldansen Argentijnse Tango. Workshop Salsa Workshop Rock and Roll.

Contacteer ons

Resultaten voor workshop drachten