wok drachten prijzen
Wokrestaurant Phoenix Drachten.
Kom dus snel naar Wokrestaurant Phoenix in Drachten. Neem je gezin en familie mee, kom met vrienden, collegas of vier een overwinning met je sportteam. Laat je verrassen bij Phoenix! Terwijl je wacht, maken de koks van Wokrestaurant Phoenix jouw gerechten klaar. De koks bereiden het eten op verschillende manieren. Ga voor de afwisseling eens voor Teppanyaki. Ook het uitgebreide warme buffet en de Chinese wok zijn ontzettend populair bij onze gasten.
Golden Wokpaleis Opeinde Gezellig uiteten vlakbij Drachten.
Golden Wok Paleis verzorgt graag de catering bij uw thuis, vereniging of voor uw bedrijf. Of het nu voor een verjaardag, bruiloft, jubileum, receptie, personeelsfeest, bedrijfsfeest, etc. Golden Wok Paleis is een gezellig wokrestaurant waar u met familie, vrienden en/of collegas onbeperkt kunt genieten van smakelijke gerechten.
TARIEVEN Wokrestaurant Phoenix.
Selecteer een pagina. Bij Wok Phoenix betaalt u niet voor het eten en drinken maar voor de tijdsduur dat u bij ons bent. U kunt bij ons een arrangement kiezen van 1 uur, 2 uur, 2 uur of 3 uur.
Wok Phoenix in Drachten Eet.nu.
Toch al weer een paar keer in de Wok Drachten geweest, maar deze avond was niet echt top! Het was vrijdagavond en erg druk, we kwamen binnen en er was totaal geen plaats om een jas op te kunnen hangen, het was druk in de aanlooproute naar de tafels ivm wachtende groepen welke het pad versperden.
ACTIES Wokrestaurant Phoenix.
Moleneind ZZ 49-57., 9203 ZW Drachten. Telefoon: 0512 540 983. De informatie op onze website wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld en onderhouden. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat onze website fouten bevat. Voor dergelijke fouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.
Golden Wok Paleis in Opeinde Eet.nu.
Geweldig gewoon net als anders, kleine kant tekening, personeel mag een beetje vriendelijk, vooral bij de wok en bij de gril en bakplaat, straalt niets uit, alleen maar zuur kijken, maak er een feestje van. Eten drinken 10. Prijs / kwaliteit 10.
Wok Restaurant Phoenix, Drachten Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Wok Restaurant Phoenix. Is dit uw bedrijf? 7 van 39 Restaurants in Drachten. Moleneind Zuidzijde 49-57, 9203 ZW Drachten, Nederland. 31 512 540 983. Alle fotos 1. Een foto toevoegen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 49%. Moleneind Zuidzijde 49-57, 9203 ZW Drachten, Nederland. Deze vermelding verbeteren. Kan een vegetariƫr goed eten bij dit restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse?
AFHAAL Wokrestaurant Phoenix.
Moleneind ZZ 49-57., 9203 ZW Drachten. Telefoon: 0512 540 983. De informatie op onze website wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld en onderhouden. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat onze website fouten bevat. Voor dergelijke fouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons

Resultaten voor wok drachten prijzen