tapas restaurant drachten
Nazareth Tapas Grill, Drachten Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Dit restaurant overtrof al onze verwachtingen. Het eten is voortreffelijk, verrassend, we kiezen steeds voor het tapas arrangement waarbij de chef op basis van je smaak/voorkeur de tapas voor je bepaald aanrader. De gastvrouw zorgt er echt voor dat je je thuis voelt. Bedank Lars C. 11 februari 2018 beoordeeld. in 1 woord Fantastisch. Afgelopen donderdag voor het eerst gegeten bij Nazareth in Drachten.
Home Pata Negra.
Tapas restaurant lounge. W elkom bij. Tapas van de beste kwaliteit, geserveerd met een oprechte glimlach in onze warme, stijlvolle tapas restaurants lounges! Kom onbeperkt het sterke mediterraanse karakter van Pata Negra proeven in de zalige tapasgerechten die met veel liefde worden bereid en dagvers zijn. Pata Negra staat in het hart van de Friese samenleving. Wij ondernemen als trots Fries familiebedrijf met veel betrokkenheid en aandacht voor onze prachtige omgeving. Ons motto is: duurzaam en onbeperkt genieten. Dit is terug te vinden in alle onderdelen van onze organisatie. Iedere gast heeft bij ons recht op de beste kwaliteit met een gevarieerde en wisselende keuze aan tapasgerechten in onze feestelijke restaurants lounges. Wij realiseren onze visie door ons assortiment en service voortdurend te verbeteren en uit te breiden. Good Tapas First vormt de komende jaren het speerpunt bij alles wat we doen. M et liefde. Pata Negra Drachten, Sneek, Leeuwarden en Heerenveen!
Tapas in Drachten Eet.nu.
Waar heb je zin in? Tapas in Drachten. Alle Tapas in Drachten. Uit eten in Drachten? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Restaurant lounge Friesland lounge Drachten Heerenveen.
Zoals het de zusjes betaamt vinden we het af en toe leuk om ons af te zetten Wij koken graag een beetje Chinees met een vleugje Italiaans of een klein beetje Japans, maar ook krijgt onze keuken opeens Spaans temperament. binnenkijken in restaurant.
Restaurant-vacatures in Drachten september 2017 Indeed.nl.
Een collega die een passie heeft voor de horeca, die niets liever wil dan hard werken in ons geweldige en sfeervolle restaurant met ons top team. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Pata Negra Drachten Vacatures in Drachten.
Wokrestaurant Phoenix Drachten.
Bij Wokrestaurant Phoenix hanteren we een all-you-can-eat concept. Dat betekent onbeperkt eten en drinken voor een vast bedrag. Zo weet je vooraf precies wat je betaalt en word je achteraf nooit verrast. Kom dus snel naar Wokrestaurant Phoenix in Drachten.
Menukaart El Pacho.
0513 646 662. El Pacho Drachten. 9203 CD Drachten. 0512 538 630. Woensdag t/m zondag geopend vanaf 1700: uur. Maandag dinsdag gesloten Heerenveen. Maandag, woensdag t/m zondag geopend vanaf 1700: uur. Afhalen tot 2100.: Over El Pacho. Privacy Statement Drachten.
Azië Chinees restaurant in Drachten voor uw Chinese specialiteiten: à la carte, lopend buffet, afhalen en catering.
Huang Ying Guang Lin. Welkom bij Chinese-specialiteitenrestaurant Azië al jarenlang een begrip in Drachten! Een Chinees restaurant met een modern, warm en sfeervol interieur. Kom eens een avond genieten, er is ruime parkeergelegenheid en partys tot 100 personen zijn bij ons mogelijk.
Tapas restaurants in Drachten IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Drachten /. Tapas restaurants in Drachten. Tapas restaurants in Drachten. 1 restaurant gevonden dat overeenkomt met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
Uw restaurant tussen Beetsterzwaag en Drachten in Friesland.
Gezellig en goed restaurant tussen Beetsterzwaag en Drachten in Friesland. Komt u ook genieten. van onze mondiale keuken. Onze keuken laat zich het beste omschrijven als de mondiale keuken. Één die zeer divers is. Wij vinden het belangrijk nog ouderwets aandacht te besteden aan wat er bereid wordt.

Contacteer ons

Zoeken naar tapas restaurant drachten