high tea drachten
High tea Sjoch! Koffie en Thee.
Koffie op het werk. Kom genieten van een heerlijke high tea. Heb je zin om gezellig samen-rond-de-theepot een middag heerlijk genieten met vrienden, familie of collegas met smakelijke hapjes en lekkere thee of koffie? Dan is een high tea wel iets voor jou!
Restaurants in Drachten met high-tea Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Drachten met high-tea. Alle Restaurants in Drachten met high-tea. Uit eten in Drachten? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
prima High Tea Reizigersbeoordelingen Van der Valk TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. prima High Tea Van der Valk. Restaurants in Drachten. Van der Valk. prima High Tea. Beoordeling van Van der Valk. Van der Valk. Lavendelheide 4, 9202 PD Drachten, Nederland. 31 512 520 705. Deze vermelding verbeteren. Geclassificeerd als nr.
High Tea Hotel Drachten.
Van der Valk Hotel Drachten. Menu Search NL phone-number. Mijn Valk Account. Wanneer u een Valk Loyal account heeft en bij ons overnacht, dan spaart u automatisch voor korting op uw volgende verblijf. 31 0512 52 07 05 31 0512 52 07 05 24u bereikbaar lokaal tarief. Dagelijks kunt u bij ons genieten van een gezellige High Tea in de brasserie.
Voordelige High Tea Vintage Coffee.
Drachten 1 persoon. Gezellig bijkletsen met vrienden of familie onder het genot van thee en lekkere hapjes? Met deze aanbieding van Het Laatste Tafeltje hoeft dat helemaal niet duur te zijn! Bij Vintage Coffee kun je vandaag terecht voor een heerlijke high tea waarbij je verwend wordt met de lekkerste zoete en hartige lekkernijen.
High tea restaurants in Drachten IENS.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Drachten /. High tea restaurants in Drachten. High tea restaurants in Drachten.
Home Sjoch! Koffie en Thee.
Naast een ruim assortiment exclusieve, ambachtelijke koffiebonen en losse thee, kun je bij ons terecht voor handgemaakte bonbons van fairtrade chocolade, serviesgoed en cadeauartikelen. Kortom wij staan voor alles wat het koffie en theedrinken tot een feestje maakt. 9203 AG te Drachten.
High Tea Grandcafe De 2 Heeren.
High tea de Luxe 2450, per persoon. Het is gewenst om 48 uur van tevoren te reserveren. High tea is te reserveren vanaf 2 personen. Overige dranken kunnen op basis van nacalculatie besteld worden. Reserveren is mogelijk via e-mail en telefonisch. Grand Café De 2 Heeren. Moleneind 71 ZZ. 9203 ZW Drachten.
Goed uw High Tea beleven tussen Beetsterzwaag en Drachten in Friesland.
High Tea tussen Beetsterzwaag en Drachten in Friesland. Gezellig en goed uw High Tea beleven. Met zn tweetjes of met een groep opzoek naar een goede High Tea? Dan bent u bij Hotel Restaurant Het Witte Huis aan het juiste adres.
Graancirkel Drachten.
Loop het water je in de mond, rommelt je maag en kun je niet wachten om aan te schuiven? Plan nu je bezoek aan de Graancirkel! Home Trakteer jezelf. Home van Brood naar GC. Restaurant de Graancirkel. Drachten, FR, 9203CZ.,

Contacteer ons

Meer resultaten voor high tea drachten