pizzaioli drachten
thuisbezorgd.nl.
Pizzaioli in Drachten Eet.nu.
op 2 januari 2015. Heerlijk gegeten bij Pizzaioli in Drachten. Restaurant is onlangs geopend en was zeer mooi geworden. Behalve pizza's' en pasta's' was er ook a la carte menu. Ik heb zelf hertenbiefstuk gegeten, was heerlijk en zeker aan te bevelen.
Pizzaioli in Drachten Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Drachten /. Pizzaioli in Drachten. Stationsweg 161 9201 GL Drachten Nederland Kaart.
Pizzaioli de Italiaanse Houtoven Pizzeria Startpagina Drachten Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Werktijden: 1700: tot 2100.: Heb jij interesse om het Pizzaioli team te komen versterken mail dan naar pizzaioli161@gmail.com of kom langs bij Pizzaioli met je CV! Pizzaioli de Italiaanse Houtoven Pizzeria is bij Pizzaioli de Italiaanse Houtoven Pizzeria. 25 oktober 2015 Drachten, Nederland.
Pizzaioli Drachten Italiaanse pizza, Italiaans eten bestellen Thuisbezorgd.nl.
Benevento, in de mond een wijn met structuur en een goede zuurgraad, laat een lange aangename en aanhoudende nasmaak achter met duidelijke noten van exotische vruchten. Apulie, een warme volle wijn in de mond, wikkelt zich om de tong, rijk en lang aanhoudend.
Pizzaioli in Drachten Snackbar Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Pizzaioli Drachten. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Pizzaioli in Drachten. Gerelateerde bedrijven Pizzaioli Drachten. Moleneind NZ 6. Brasserie Oud Zuid.

Contacteer ons

Op zoek naar pizzaioli drachten?