grand cafe drachten
t Smelnehûs.
De 2 Heeren in Drachten Eet.nu.
Waar heb je zin in? De 2 Heeren in Drachten. Grand Café De 2 Heeren Beleef Geniet. 64, 36 recensies. De 2 Heeren 64., De 2 Heeren 64., De 2 Heeren 64., De 2 Heeren 64., De 2 Heeren 64.,
Grandcafe De 2 Heeren.
9203 ZW Drachten. Dinsdag t/m Zondag vanaf 12.00 uur geopend. Grote groepen partijen vanaf 25 personen, vergaderingen en bruiloften etc. buiten de reguliere openingstijden kunnen op aanvraag telefonisch of via info@grandcafede2heeren.nl. Heerlijk koffie drinken, lunchen, dineren of lekker borrelen, het kan bij Grand Café De 2 Heeren allemaal.
Eetcafé De Zaak Borrel Burgers Diner.
Eens in de twee weken kunt u genieten van live muziek op zondag. Van een tien-koppige band tot een solo gitarist, zowel bekend als minder bekend. Zo nu en dan hebben wij ook muziek op een andere dag dan zondag, zoals op zaterdagavond. 9203 CE Drachten.
Grandcafe de II Heeren, Drachten Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Mooie locatie voor in ons geval een lekkere lunch met diverse ruimtes. In het centrum van Drachten waar op zondag echt niets te doen is, is het wel heel fijn dat dit Grand Cafe dat goed maakt. Bedank P G.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Graancirkel Drachten.
Loop het water je in de mond, rommelt je maag en kun je niet wachten om aan te schuiven? Plan nu je bezoek aan de Graancirkel! Home Trakteer jezelf. Home van Brood naar GC. Restaurant de Graancirkel. Drachten, FR, 9203CZ.,
Grandcafe de 2 Heeren in Drachten Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Datum van je bezoek: 20 feb. Afgelopen zaterdag met de buren gegeten bij Grand Cafè De 2 Heeren. We werden hartelijk ontvangen in het mooie restaurant. Het restaurant is gezeten in een heel mooi oud pand aan de net geopende passantenhaven in het centrum van Drachten.
Grand-café De 2 Heeren in Drachten Restaurants.nl.
voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring! Solcamastraat 30, Sumar. Moleneind NZ 14, Drachten. Noordkade 57, Drachten. Westerbuorren 2, Boornbergum. Het Witte Huis. Van Harinxmaweg 20, Olterterp. Zuidkade 18, Drachten. Zuidkade 72, Drachten. Laweiplein 1, Drachten.

Contacteer ons

Resultaten voor grand cafe drachten