restaurant binnen drachten
Restaurant Eetcafe Binnen eten drinken Drachten.
Binnen etendrinken is zuinig op haar gasten en wil graag een positieve en creatieve stempel blijven drukken op het uitgaansleven in Drachten! Chef-kok Martin Feringa is het creatieve brein achter de overheerlijke gerechten bij Binnen etendrinken. Hij maakte carrière in de culinaire wereld en werkte o.a.
Restaurant Binnen in Drachten.
Korting op restaurants per mail ontvangen? Restaurant Binnen in Drachten. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant Binnen. Noordkade 54, 9203 CE Drachten. Klik hier voor de openingstijden en meer. Reviews van Restaurant Binnen.
Binnen in Drachten Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Restaurant in Drachten /. Binnen in Drachten. Noordkade 54 9203 CE Drachten Nederland Kaart. Is dit uw restaurant? Stuur dan foto's' van uw restaurant naar foto@iens.nl! Over het restaurant Binnen. Een avond uit in Drachten. In dit restaurant staat de beleving van de gast centraal.
BINNEN Eten en Drinken Startpagina Drachten Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Geeft doorgaans antwoord binnen een paar minuten. Contact BINNEN Eten en Drinken on Messenger. Europees restaurant Café. Gaat open om 1700.: House of Mr. James Bar Kitchen. Europese restaurants in Drachten. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Grootcafé de Swetser Drachten.
Binnen eten drinken in Drachten Eet.nu.
Deel op Twitter. Ronald en Pier. op 15 april 2011. Gister in Drachten uit eten, kom je op donderdag om 20.30uur restaurant Binnen binnen, helemaal vol! Garnalen waren lekker, beetje veel knofllook, hoofdgerecht de chilli chicken was heerlijk, met veel bijgerechten.
Binnen Eten Drinken, Drachten Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Lekkere kipsaté met rijst/friet gegeten bij Binnen. Prima bediening en hartelijk ontvangst. We komen zeker een keer terug. 5 mei 2017 beoordeeld. Mooi restaurant maar matig eten. Restaurant ziet er leuk en gezellig uit. Vriendelijk ontvangen door de bediening. Helaas was het broodplankje uitgedroogd, leek erop of het voor een tweede keer de oven in is gegaan om het weer vers te laten lijken. Het hoofdgerecht was een mix van vlees van. 3 Bedank Wietze2014. 1 2 3 4 5 6 7. Lijst wordt bijgewerkt. In de omgeving. Hotels in de buurt Alle Drachten hotels bekijken.
Reserveer een tafel bij Restaurant Binnen Eten, Drinken Genieten in Drachten.
Binnen Eten Drinken de nieuwe Hotspot in Drachten, waar het nuttige en het aangename samenkomt. Binnen Eten Drinken is gelegen aan de Kaden, het bruisende uitgaansgebied van Drachten. Wij bieden met Binnen een combinatie van eten drinken restaurant lounge en café.

Contacteer ons

Meer resultaten voor restaurant binnen drachten