theater drachten
Theatercafeacute; Hopper Drachten Schouwburg De Lawei.
11.00 uur sluit. geopend vanwege de 8 van Drachten. Een café voor de nazit. Een café voor de lunch en diner. Een café voor de borrel. Een café voor theatrale uitspattingen. Een café voor feest of zakelijke bijeenkomst. Een café voor de familie.
Theater Drachten Theaters en voorstellingen in Drachten.
Maar hij stond ook tien jaar in het theater, vaak in kleine wisselende formaties, in kleine zaaltjes, voor klein publiek.En nu is hij terug me. Meer voorstellingen in Drachten. Restaurants in Drachten. Restaurant de Graancirkel Raadhuisplein 3. Restaurant / Internationaal / 18.
Schouwburg De Lawei, Drachten TheaterReserveringen.
Drachten, Friesland 9203 KL Nederland Google Maps. Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt terug naar het theater. Na de succesvolle voorstelling De Grote Plons zijn het liefste varkentje en al haar vriendjes nu te zien in een verrassende nieuwe familiemusical.
Theater Drachten alle theaters en theatervoorstellingen.
Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater! Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht? Bekijk de mogelijkheden. Je bent hier: Theaters in Nederland Theater Drachten.
Schouwburg De Lawei.
9200 AA Drachten Kaartverkoop en service. di t/m vr 10.00 17.00. zaterdag 12.00 17.00 uur. Is er s avonds een voorstelling, dan blijft de kaartverkoop open tot aanvang van de voorstelling. Op zon, maan en feestdagen zijn we vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
De Lawei in Drachten Plattegrond, foto's' en algemene informatie Musicalweb.nl.
Volg ons op: Facebook Twitter Instagram YouTube. De Lawei Drachten. De Lawei is de schouwburg van Drachten, het is de grootste schouwburg van Zuidoost-Friesland. Jaarlijks vinden er ongeveer 270 professionele voorstellingen plaats, naast theatervoorstellingen vinden er andere evenementen plaats, zoals congressen, seminars, presentaties, symposia en lezingen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor theater drachten