griek Drachten
Athina Grieks Specialiteiten Restaurant in Drachten Thuis.
Welkom op de website van Athina, het Grieks Specialiteiten Restaurant in Drachten! Athina biedt u een Grieks diner of buffet in een sfeervolle ambiance. U heeft een ruime keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten. Daarbij beschikken wij over een ruime keuze aan Griekse wijnen.
Athina Palace, Drachten Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Noordkade 57, 9203 CE Drachten, Nederland. Deze vermelding verbeteren. Is dit restaurant geschikt voor dineren? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit een Grieks restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Biedt dit restaurant service aan tafel? Ja Nee Weet ik niet zeker. Kan deze locatie beschouwd worden als een speciaalzaak voor eten? Ja Nee Weet ik niet zeker. Heeft dit restaurant bediening? Ja Nee Weet ik niet zeker. Heeft dit restaurant zitgelegenheid? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit voornamelijk een bakkerij? Ja Nee Weet ik niet zeker. Staat deze locatie voornamelijk bekend om bars cafés? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Bedankt voor je hulp! Deel nog een ervaring voordat je gaat. Waardering van reizigers. Tijd van het jaar. Bekijk wat reizigers erover zeggen.: 7 oktober 2017 beoordeeld. het was allemaal uitstekend vlotte bediening personeel keurig gekleed zeer vriendelijk we komen regelmatig op Kos stad deze griek doet er niet voor onder echt super wij komen zeker weer terug.
Athina Grieks Specialiteiten Restaurant in Drachten Menukaart.
Specialiteiten van de Griek. Artemis schotel, gegrilde varkenshaas met fetasaus of mosterdsaus of pepersaus of wijnchampignonsaus of pittige tomatensaus. Afrodite souvlaki, varkenshaas en ossehaas aan de spies met paprika, uien en fetasaus of mosterdsaus of pepersaus of wijnchampignonsaus of pittige tomatensaus.
Griekse restaurants in Drachten Restaurants.nl.
tot 25 euro. tot 30 euro. voorkeuren: geen restaurant. Athina Grieks Noordkade 57, Drachten, ma di wo do vr za zo restaurant. Balkan Balkan, Pools, Bulgaars, Kroatisch Stationsweg 171, Drachten, ma di wo do vr za zo. alle restaurants in Drachten 24.
Athina in Drachten Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Datum van je bezoek: 27 dec. al 5 jaar achtereen komen wij tweede kerstdag bij deze griek om te eten. helaas na hun verhuizing is het niet meer het zelfde. eten is nog steeds goed en het personeel heel vriendelijk. nu weet ik wel als het druk is dat je wat langer op je eten moet wachten, maar als vriendjes voor gaan en jij moet dan meer dan een uur wachten voor dat je wat voor geschoteld krijgt, dan zet ik daar toch wat vraagtekens bij. als je dan bij de eigenaars hier wat over zegt, ja dan ben je een zeurpiet. ook het toetje duurde 3 kwartier voor het werd opgediend, maar ook hier mocht niets over worden gezegd. al met al zijn wij vanaf 6 uur tot kwart voor tien in deze bolletent geweest voor een hoofdgerecht en een toetje. voor mij de laatste keer geweest om hier te eten en wij komen speciaal uit Amsterdam naar Drachten om bij dit restaurant te dineren.
Griekse Gids Agenda De Griekse Gids.
Athina te Drachten Grieks restaurant Athina te Drachten.
Waar we ook komen we oeken een plaatselijke Griek. Dit niveau hebben wij nog niet kunnen vinen. Algemene indruk: 8 Keuken: 6 Bediening: 8 Kindvriendelijk: 8 Prijzen: 7 Parking: 7 Sfeer: 8. Gezellige sfeer, erg vriendelijke bediening. Het eten is helaas niet in overeenstemming met de algehele indruk. Ik hoop dat de kok een slechte dag had. Algemene indruk: 8 Keuken: 9 Bediening: 9 Kindvriendelijk: 9 Prijzen: 9 Parking: 7 Sfeer: 8. Griekse gastvrijheid en heerlijke gerechten. Algemene indruk: 7 Keuken: 1 Bediening: 8 Kindvriendelijk: 8 Prijzen: 7 Parking: 6 Sfeer: 7. Alles eigenlijk wel in orde. Echter de smaak van het diner heeft niets te maken met Griekenland. Het lijkt er ernstig op dat de kok niet meer weet hoe een Griekse maaltijd hoort te smaken. Ziet er Grieks uit maar smaak niet overeenkomstig. Griekse restaurants Drachten.
Athina in Drachten Eet.nu.
De Griekse yoghurt met honing en walnoten zijn het favoriete toetje. Eten drinken 8. Prijs / kwaliteit 8. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Plaatsen met restaurants in de buurt van Drachten. Oudega Smallingerland 3.
De beste Griekse restaurants in Friesland TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Post-Plaza Hotel Grand Café. Restaurants in de buurt van Hotel Nobel. Restaurants in de buurt van Van der Valk Hotel Drachten. Restaurants in de buurt van Hotel Dolores. Restaurants in de buurt van Stenden Hotel.

Contacteer ons

Zoeken naar griek Drachten