lunchen drachten

Samen met een aantal leveranciers presenteren we echte industriële en vintage meubelen en lampen. Geen groothandel spullen maar objecten uit Frankrijk en Oostblok landen, opgepeurtopgeknapt, en klaargemaakt voor in uw woonkamer of bedrijf. In de winkel en op de site vindt u verschillende objecten. 9203 CW Drachten.

Midden in Friesland, tussen de Friese meren en de Wouden ligt Restaurant Koriander in het hart van Drachten. Sinds 1994 runnen Jan en Corry Gaastra hun restaurant, inmiddels staat het op de internationale culinaire kaart. Eerst hadden zij hun pand in het Friese Bergum.
Lunchrooms in Drachten Eet.nu.
Waar heb je zin in? Lunchrooms in Drachten. Alle Lunchrooms in Drachten. Uit eten in Drachten? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
De 10 beste restaurants voor lunch in Drachten TripAdvisor.
Beste lunch restaurants in Drachten, Nederland. Restaurants in Drachten. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Restaurants om te lunchen in Drachten. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart.
Graancirkel Drachten.
In deze veelzijdige afsluitbare ruimte kunt u vergaderen, een evenement organiseren of met een groep lunchen of dineren. voor Koks BAkkers. Eenvoudige, eerlijke ingrediënten. Met onze roots in het bakkersvak, hebben we geleerd om met een paar simpele ingrediënten, iets moois te maken. Een bakker bakt de mooiste broden met niet veel meer dan meel, gist, water, zout en veel geduld. In de keuken doet onze chef Edwin hetzelfde: met mooie, eerlijke ingrediënten de lekkerste maaltijden op tafel toveren. Meer over ons. Loop het water je in de mond, rommelt je maag en kun je niet wachten om aan te schuiven? Plan nu je bezoek aan de Graancirkel! Home Trakteer jezelf. Home van Brood naar GC. Restaurant de Graancirkel. Drachten, FR, 9203CZ.,
Restaurant Van der Valk Hotel Drachten.
31 0512 52 07 05 31 0512 52 07 05 24u bereikbaar lokaal tarief Hotel Drachten. 9202 PD Drachten. Blijf op de hoogte via je eigen netwerk. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste activiteiten en aanbiedingen.
Theatercafeacute; Hopper Drachten Schouwburg De Lawei.
11.00 uur sluit. geopend vanwege de 8 van Drachten. Een café voor de nazit. Een café voor de lunch en diner. Een café voor de borrel. Een café voor theatrale uitspattingen. Een café voor feest of zakelijke bijeenkomst. Een café voor de familie.
Bysûnder // Restaurants Locaties Drachten.
In de open keuken van Restaurant Bysûnder in Drachten kun je zien hoe de koks de gerechten voorbereiden en welke producten ze daarbij gebruiken. De levendige sfeer die hierdoor ontstaat combineert goed met de gezellige kleuren die we in het restaurant hebben gebruikt. Het is een smakelijk geheel, waar je kunt ontbijten, lunchen of dineren.
Lunchen Drachten Last-minute deals met hoge korting!
Je kunt bij ons iedere dag last-minute terecht als je wilt lunchen in Drachten. Maar wees gewaarschuwd: op is op! Met korting lunchen Drachten. Vanaf nu ga je dus met korting lunchen in Drachten via onze website, of met de handige mobiele app.
Restaurant in Drachten Restaurant La Parture Drachten.
La Parture, gevestigd in Drachten, biedt een vaste kaart met tal van lekkere en voedzame gerechten en producten. We hebben regionaal en lokaal hoog in het vaandel en willen tevens bijdragen aan de ontwikkeling van duurzaamheid. Zuiderbuurt 37, 9203 CT Drachten 0512 358 420 info@laparture.nl.

Contacteer ons

Op zoek naar lunchen drachten?