kippenrestaurant drachten
Home.
Kippenrestaurant de Kakelhof ligt aan het begin van Opeinde. Een warme sfeer en gezelligheid zijn voor ons en onze gasten erg belangrijk. Het restaurant is goed bereikbaar het staat vlakbij de W├óldwei en de rondweg van Drachten naast de rotonde. Er is volop parkeergelegenheid. Kippenrestaurant de Kakelhof kent veel kipspecialiteiten zoals de Kakelhof speciaal kip van beppe en kip voor Mijnheer. De ingredi├źnten die de Kakelhof gebruikt zijn vers. Verse kip verse groente vers fruit en eigengemaakte appelmoes. Onze gerechten zijn lekker en gezond.
De Kakelhof in Opeinde Restaurant Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De Kakelhof in Opeinde Nijtap 45 9218PA Telefoonnummer informatie en kaart van De Kakelhof Rubriek Restaurant
Kakelhof in Opeinde Eet.nu.
98 op schaal 1 10. Vind dit leuk Reageer. Houkje Bos op 10 februari 2014. We hebben heerlijk gegeten het was net zo lekker als destijds in Drachten. Het pand De Serre is gezellig ingericht. We hadden wat last van de de combinatie van de radio en harde stemmen naast ons en vroegen of de radio wat zachter kon en dat werd direct geregeld. De bediening is gezellig en informeel. De service is goed. De prijs/kwaliteit verhouding is redelijk ik vind de prijzen wel aan de hoge kant. Het is een restaurant waar je heel goed met schoolgaande kinderen heen kunt gaan maar daarvoor is het dan toch wel te duur. Prijs / kwaliteit 6.
restaurant Kakelhof Kippen 9203 AM Drachten Lekker in de buurt.
geef restaurant Kakelhof Kippen in 9203 AM Drachten 3 sterren. geef restaurant Kakelhof Kippen in 9203 AM Drachten 4 sterren. geef restaurant Kakelhof Kippen in 9203 AM Drachten 5 sterren. restaurant te 9203 AM Drachten. Foto toevoegen Telefoneer ons nu. Hotels in de buurt 18. 3 sterren 178 beoordelingen Adres.
Restaurants in Drachten Eet.nu.
Spring naar begin van de pagina. Restaurants in Drachten Friesland. Alle restaurants in Drachten. Lekker uit eten in een restaurant in Drachten? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Veiligheidscontrole nodig.
Wokrestaurant Phoenix Drachten.
Dat betekent onbeperkt eten en drinken voor een vast bedrag. Zo weet je vooraf precies wat je betaalt en word je achteraf nooit verrast. Kom dus snel naar Wokrestaurant Phoenix in Drachten. Neem je gezin en familie mee kom met vrienden collegas of vier een overwinning met je sportteam. Laat je verrassen bij Phoenix! Terwijl je wacht maken de koks van Wokrestaurant Phoenix jouw gerechten klaar. De koks bereiden het eten op verschillende manieren. Ga voor de afwisseling eens voor Teppanyaki. Ook het uitgebreide warme buffet en de Chineese wok zijn ontzettend populair bij onze gasten. Geniet van onze sushi of andere verse visgerechten.

Contacteer ons

Resultaten voor kippenrestaurant drachten