de splinter drachten
menukaart de Splinter De Splinter, Drachten Eet.nu.
Waar heb je zin in? De Splinter in Drachten. Gezellig uit in gemoedelijke sfeer! 85, 56 recensies. De Splinter 85., De Splinter 85., De Splinter 85., De Splinter 85., De Splinter 85., De Splinter 85., De Splinter 85., De Splinter 85.,
Onder de balken / de Splinter Drachten Op stap via HorecaFriesland.nl.
Restaurant de Splinter. 9203 CN Drachten. Tel: 0512 517 777. Print het routekaartje. Onder de balken. Helaas is een heel tijdperk in maart 2015 afgesloten. Het kroegje wat in 1972 werd geopend is nu niet meer. Besloten is om alleen de vestiging restaurant de Splinter voort te zetten.
Home Restaurant / Eetcafé De Splinter Drachten.
Zuidkade 45 Drachten 0512 517777. Zuidkade 45 Drachten. Restaurant de Splinter ligt midden in het uitgaanscentrum van Drachten: de Kaden. De sfeer in het bedrijf is gemoedelijk en gezellig. De uitgebreide Nederlandse kaart biedt een ruime keus uit vis, vlees en vegetarische gerechten.
Reserveer een tafel bij Restaurant De Splinter in Drachten.
Welkom Restaurant de Splinter ligt midden in het uitgaanscentrum van Drachten: de Kaden. Een goed adres voor een avondje uit! De sfeer in het bedrijf is gemoedelijk en gezellig. De uitgebreide Nederlandse kaart biedt een ruime keus uit vis, vlees en vegetarische gerechten.
De Splinter, Drachten Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. De Splinter, Drachten. Restaurants in Drachten.
Restaurant De Splinter Startpagina Facebook.
Bekijk meer van Restaurant De Splinter op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Restaurant De Splinter op Facebook. Nieuw account maken. Restaurant De Splinter. Restaurant in Drachten. 4.7 van 5 sterren. Community Alles weergeven. 989 personen vinden dit leuk.
Restaurant De Splinter in Drachten.
Over Restaurant De Splinter. Zuidkade 45, 9203 CN Drachten. Restaurant de Splinter ligt midden in het uitgaanscentrum van Drachten, de Kaden. De sfeer in het restaurant is gemoedelijk en gezellig. De uitgebreide kaart biedt een ruimte keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten.
De Splinter in Drachten Eet.nu.
Waar heb je zin in? De Splinter in Drachten. Gezellig uit in gemoedelijke sfeer! 85, 56 recensies. De Splinter 85., De Splinter 85., De Splinter 85., De Splinter 85., De Splinter 85., De Splinter 85., De Splinter 85., De Splinter 85.,
Restaurant De Splinter in Drachten Restaurants.nl.
Zuidkade 72, Drachten. Noordkade 54, Drachten. Nijtap 45-47, Opeinde. De 2 Heeren. Moleneind ZZ 71, Drachten. Noordkade 51, Drachten. Martin Luther Kingsingel 66, Drachten. Noordkade 112, Drachten. Het Witte Huis. Van Harinxmaweg 20, Olterterp. Burgemeester Wuiteweg 18, Drachten. Moleneind NZ 14, Drachten.

Contacteer ons

Zoeken naar de splinter drachten