balkan restaurant drachten
Balkan Grill Specialiteiten Restaurant Alexander restaurant driebergen-rijsenburg, balkan driebergen-rijsenburg, balkan utrecht.
Balkan Grill Restaurant Alexander. Het Balkan Grill Specialiteiten Restaurant Alexander is inmiddels een begrip in Driebergen-rijsenburg in Utrecht. Het is hèt adres voor diverse overheerlijke Balkan Grill specialiteiten. Sinds 1998 is er flink gewerkt om er een sfeervol Balkan grill Specialiteiten restaurant van te maken waar men voor relatief weinig geld uitstekend kan eten.
Menukaart Balkan Aleksandar, Drachten Eet.nu.
Balkan Restaurant Aleksandar in Drachten Restaurant Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Specialiteit: maaltijden die in voorm. Joegoslavie balkan inheems zijn. Balkan Restaurant Aleksandar is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Balkan Restaurant Aleksandar Drachten. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Balkan Restaurant Aleksandar in Drachten.
Balkan Restaurant Aleksandar Drachten Startpagina Facebook.
Het Balkan Aleksandar team wenst iedereen alvast een fijne Koningsdag toe! Balkan Restaurant Aleksandar Drachten. Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, gasten uit Drachten en omstreken kom maar gauw! Het Balkan Aleksandar team wenst iedereen een fijne dag toe!
Balkan, Drachten Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
In de Randstad zijn ze verdwenen. Maar gelukkig in Drachten niet. Het restaurant heeft een mooie kaart met de klassieke Balkan gerechten. De bediening is snel, vriendelijk en enthousiast. De grill gerechten zijn uitstekend, mals en goed gekruid en worden begeleid door prima rijst, koolsalade.
Balkan in Drachten Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Drachten /. Balkan in Drachten. Stationsweg 171 9201 GM Drachten Nederland Kaart. Is dit uw restaurant? Stuur dan foto's' van uw restaurant naar foto@iens.nl!
Balkan Aleksandar in Drachten Eet.nu.
Dit restaurant is zeker een aanrader en is zeker de moeite waard! Eten drinken 10. Prijs / kwaliteit 10. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. op 25 maart 2009. Altijd lekker eten, niet duur. Goed gevuld en een goede presentatie op tafel. En hele lieve mensen. Eten drinken 10. Prijs / kwaliteit 10. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. op 24 februari 2009. Balkan vind ik echt Top! Het eten is er altijd goed bediening is goed, gewoon niks op aan te merken. Eten drinken 9. Prijs / kwaliteit. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Plaatsen met restaurants in de buurt van Drachten.
Restaurant Balkan in Drachten Restaurants.nl.
TEL work 0512 519690. geopend voor diner. Balkan, Pools, Bulgaars, Kroatisch, Hongaars, Grieks. heb jij een mooie foto van dit restaurant? voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring! Solcamastraat 30, Sumar. Noordkade 57, Drachten.

Contacteer ons

Resultaten voor balkan restaurant drachten