sondrio pizzeria drachten
Home Sondrio da Emilio.
Dé pizzeria van Drachten. Je hoeft er niet voor naar Italië te gaan. Sondrio Da Emilio is al jaren een begrip in Drachten. Een traditionele Pizzeria met authentieke ingrediënten. Wilt u met een groep dineren? Geen probleem, wij bieden ruimte aan groepen tot circa 40 personen.
Sondrio Da Emilio Startpagina Drachten Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
2 december 2016. Is, was en blijft de beste pizzeria van Drachten. Weer heerlijk gegeten bij Sondrio. Bedankt Emilio en crew. 3 mei 2017. Voor de 2e keer zwaar teleurgest eld. Van de beste pizzaria naar 1 van de slechtste.
Sondrio Da Emilio in Drachten Eet.nu.
Deel op Facebook. Deel op Twitter. op 14 januari 2011. De pizza's' en ook het zalmgerecht van Sondrio zijn super van kwaliteit en daar betaal je ook voor, maar wij betalen het graag! Voor ons geen andere pizzeria dan Sondrio in drachten!
Sondrio Da Emilio Startpagina Drachten Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
E-mail of telefoon. Je bent hier naartoe geleid vanaf de niet-officiële pagina: Pizzeria Sondrio. Bekijk meer van Sondrio Da Emilio op Facebook. Nieuwe account aanmaken. Bekijk meer van Sondrio Da Emilio op Facebook. Nieuwe account aanmaken. Sondrio Da Emilio. Pizzeria in Drachten.
Sondrio, Drachten Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
een culinaire pizza. Gezellige pizzeria met super goede pizza met verse ingrediënten, de pasta's' waren echt Italiaans deze pizzeria is zeker een omrit waard. Bedank Hans d. 1 2 3. Lijst wordt bijgewerkt. In de omgeving. Hotels in de buurt Alle Drachten hotels bekijken. Van der Valk Hotel Drachten. op 158, km afstand. Bilderberg Landgoed Lauswolt. op 55, km afstand. op 806, km afstand. Hotel Restaurant Ie-Sicht. op 1037, km afstand. Restaurants in de buurt. op 039, km afstand. op 053, km afstand. Nazareth Tapas Grill. op 017, km afstand. op 022, km afstand. Attracties in de buurt. op 05, km afstand. Golf Countryclub Lauswolt. op 55, km afstand. op 107, km afstand. Het Blote Voeten Pad. op 1098, km afstand. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Sondrio.
Sondrio Pizzeria Openingstijden Sondrio Pizzeria Zuidkade.
Openingstijden Sondrio Pizzeria Zuidkade 41 in Drachten. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Zuidkade in Drachten. Neem vandaag contact op. Copyright 2007 2018 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.
Sondrio Da Emilio in Drachten Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Al jaren de beste pizzeria van Drachten. Nu ook weer prima gegeten. Wij heerlijke pizza, jongste een spaghetti bolognese. Datum van je bezoek: 11 jan. Afgereisd naar drachten om bij Marhaba te eten, echter de chef zat nog in Egypte.

Contacteer ons

Resultaten voor sondrio pizzeria drachten