pannenkoeken drachten
Menukaart De Zoete Inval Pannenkoeken Drachten.
16.00 open, keuken gesloten om 20.00uur. 16.00 open, keuken gesloten om 20.00uur. 16.00 open, keuken gesloten om 20.00uur. Wilt u afwijken van de reguliere openingstijden, neem even contact met ons op via de website of op 0512-238119. De Warren 2. 9203 HT Drachten.
Pannenkoekboerderij De Koppenjan Pannenkoeken Friesland.
In de sfeervolle pannenkoekenboerderij De Koppenjan eet je de lekkerste pannenkoeken van Friesland. Je kiest uit wel 80 hartige en zoete pannenkoeken. In combi met alle activiteiten is uit eten met kinderen 1 groot feest bij De Koppenjan in Friesland!
De Zoete Inval Pannenkoeken Drachten Pannenkoek Friesland Drachten pannenkoeken pannenkoekenhuis pannenkoekenboerderij.
Wij heten u graag welkom in onze sfeervolle pannenkoekenboerderij de Zoete Inval. We zijn gevestigd in de voormalige Wilgenhoeve gelegen op de hoek van de Burgemeester Wuiteweg en de Warren in Drachten, met volop gratis parkeergelegenheid. Ons doel is om jong en oud te laten genieten van onze gastvrijheid en pannenkoeken.U kunt uw eigen ideale pannenkoek samenstellen uit de ruime keuze van ingrediënten of u kunt een keuze maken uit één van onze Friese elfsteden-pannenkoeken.
De Zoete Inval, Drachten Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Een leuk en fris echtpaar wat dit pannenkoeken restaurant runt. Wij hebben op het terras buiten gezeten, heerlijk in het zonnetje, maar binnen zag het er ook geweldig uit. Prima bediening, en lekker eten. Verse tomatensoep en. Bedank Davina B. Drachten, Friesland, Netherlands.
Baboeshka Beetsterzwaag.
Vanavond" de verjaardag van onze dochter hier gevierd. Heerlijke pannenkoeken gegeten! Bediening was ook super vriendelijk." Lees meer Meer reacties. Baboeshka, s Sweachster Lieveling." Edser, Aukje, Indy en Sander. Lees meer Meer reacties. Wat" een leuk restaurant. Zeer verrassende pannenkoeken, heel lekker.
Pannenkoeken restaurants in Drachten en omgeving Restaurants.nl.
DRACHTEN en omstreken PANNENKOEKEN RESTAURANTS. INLOGGENAANMELDEN Pannenkoeken eten in Drachten en omgeving? Hieronder een overzicht van Pannenkoeken restaurants in Drachten en omgeving. Pannenkoeken niet jouw smaak? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. alle restaurants 12 keuken.
Pannenkoekenhuizen in Drachten Eet.nu.
Pannenkoekenhuizen in Drachten. Alle Pannenkoekenhuizen in Drachten. Uit eten in Drachten? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Eindcijfer tussen 1 10.
Pannenkoekenboerderij De Zoete Inval in Drachten Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Pannenkoekenboerderij de Zoete Inval in Drachten, voor de echte pannenkoekenliefhebbers onder ons. Vanaf midden oktober is er weer een heerlijke locatie bij om te genieten van de lekkerste pannenkoeken. Het soort pannenkoeken die de smaak van je omas pannenkoeken zelfs overtreft.
Pannenkoekenboerderij de Zoete Inval Startpagina Facebook.
Wij serveren deze heerlijke pannenkoek met een BBQ sausje. Wil je deze of 1 van onze andere heerlijke pannenkoeken komen proeven, reserveer dan snel op onze website www.zoeteinvaldrachten.nl of telefonisch 0512-238119. Omdat het komende week meivakantie is, zijn we alleen maandag gesloten.

Contacteer ons

Op zoek naar pannenkoeken drachten?