lunchen in drachten
Brasserie De Waag Drachten Uit eten via HorecaFriesland.nl.
9203 CC Drachten. Email Print het routekaartje. Van harte welkom op de website van Brasserie de Waag waar u uitzicht heeft op het Carillon met de dichtregel.: De" loft hat in tankliet ús jûn. Ut ierde binne wij berne, it fjoer stutsen wij út de grûn.
Lunchrooms in Drachten Eet.nu.
Waar heb je zin in? Lunchrooms in Drachten. Alle Lunchrooms in Drachten. Uit eten in Drachten? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Restaurant Eetcafe Binnen eten drinken Drachten.
Binnen etendrinken is zuinig op haar gasten en wil graag een positieve en creatieve stempel blijven drukken op het uitgaansleven in Drachten! Chef-kok Martin Feringa is het creatieve brein achter de overheerlijke gerechten bij Binnen etendrinken. Hij maakte carrière in de culinaire wereld en werkte o.a.
De 10 beste restaurants voor lunch in Drachten TripAdvisor.
Beste lunch restaurants in Drachten, Nederland. Restaurants in Drachten. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Restaurants om te lunchen in Drachten. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart.
Restaurant in Drachten Restaurant La Parture Drachten.
La Parture, gevestigd in Drachten, biedt een vaste kaart met tal van lekkere en voedzame gerechten en producten. We hebben regionaal en lokaal hoog in het vaandel en willen tevens bijdragen aan de ontwikkeling van duurzaamheid. Zuiderbuurt 37, 9203 CT Drachten 0512 358 420 info@laparture.nl.
Lunchen Drachten Last-minute deals met hoge korting!
Maar wees gewaarschuwd: op is op! Met korting lunchen Drachten. Vanaf nu ga je dus met korting lunchen in Drachten via onze website, of met de handige mobiele app. Bekijk het actuele aanbod in jouw regio en maak een keuze.
t Smelnehûs.
Grandcafe De 2 Heeren.
HIGH WINE Genieten van heerlijke hapjes in combinatie met de lekkerste wijnen? HIGH BEER Heerlijk speciaal bieren lekkere hapjes. BUFFET DE II HEEREN Genieten van een heerlijk buffet met vrienden, familie of collega's? TROUWERIJ Klein en intiem, groots en meeslepend! Grand Café De 2 Heeren. Moleneind 71 ZZ. 9203 ZW Drachten. Dinsdag t/m Zondag vanaf 12.00 uur geopend. Grote groepen partijen vanaf 25 personen, vergaderingen en bruiloften etc. buiten de reguliere openingstijden kunnen op aanvraag telefonisch of via info@grandcafede2heeren.nl. Heerlijk koffie drinken, lunchen, dineren of lekker borrelen, het kan bij Grand Café De 2 Heeren allemaal.
Graancirkel Drachten.
In deze veelzijdige afsluitbare ruimte kunt u vergaderen, een evenement organiseren of met een groep lunchen of dineren. voor Koks BAkkers. Eenvoudige, eerlijke ingrediënten. Met onze roots in het bakkersvak, hebben we geleerd om met een paar simpele ingrediënten, iets moois te maken. Een bakker bakt de mooiste broden met niet veel meer dan meel, gist, water, zout en veel geduld. In de keuken doet onze chef Edwin hetzelfde: met mooie, eerlijke ingrediënten de lekkerste maaltijden op tafel toveren. Meer over ons. Loop het water je in de mond, rommelt je maag en kun je niet wachten om aan te schuiven? Plan nu je bezoek aan de Graancirkel! Home Trakteer jezelf. Home van Brood naar GC. Restaurant de Graancirkel. Drachten, FR, 9203CZ.,
Uw Hotel Restaurant tussen Beetsterzwaag en Drachten in Friesland.
Bent u opzoek naar een geschikt hotel-restaurant voor bijvoorbeeld lunch, high tea, diner of nachtje in Friesland? Het Witte Huis is sinds jaar en dag een begrip in Olterterp tussen Beetsterzwaag en Drachten. Wij zijn de hele dag open en bieden u vele mogelijkheden.

Contacteer ons

Op zoek naar lunchen in drachten?