koriander drachten
Aanbieding van restaurant Koriander in Drachten Méér dan lekker! HEERLIJK.
Bij Kaatje bij de Sluis Blokzijl 52% op een 7-gangenmenu voor slechts 4450. 49.00 69.50 Te reserveren tot 30 april 2017. Laat je verrassen met een gastronomisch 6-gangendiner voor slechts 4900! Wanneer kan je spreken van the real Michelin Experience? Wij kiezen voor restaurant Koriander waar Jan en Corry sinds 1994 actief zijn en reeds 18 jaar beloond worden met een Michelinster. Een ster krijgen is één ding maar het behouden vraagt uiterste disipline en passie.
Koriander in Drachten Menu openingstijden prijzen adres van restaurant.
Burgemeester Wuiteweg 18 9203 KK Drachten Nederland Kaart. 1 MICHELIN ster 2017. Is dit uw restaurant? Stuur dan foto's van uw restaurant naar foto@iens.nl! Over het restaurant Koriander. Culinair genieten in Friesland. In het hart van Drachten gelegen tussen de Friese meren en de Wouden vind je deze verborgen schat door Michelin al jaren bekroond met een ster.
Restaurant Koriander in Drachten Deal 30% korting.
6-gangendiner bij Michelin Restaurant Koriander! De DEAL bij Restaurant Koriander is erg populair en waarschijnlijk snel uitverkocht! Restaurant Koriander ligt midden in Friesland tussen de Friese meren en de Wouden. In het hart van Drachten kun je genieten van hoogstaande gerechten. De chefkok werkt uitsluitend met verse producten en ingrediënten vanuit de regio. Het restaurant is ruim opgezet waardoor er een huiselijke sfeer ontstaat. Wil jij genieten van een 6-gangenmenu bij dit fantastische met een Michelinster bekroonde restaurant? Reserveer dan snel via DiningCity! Bekroond met een Michelinster. Geldig van dinsdag t/m zaterdag.

Restaurant Koriander
Menukaart van Restaurant Koriander in Drachten dinnersite.nl.
Menukaart Restaurant Koriander Drachten. Frans restaurant Nederlands restaurant. Midden in Friesland tussen de Friese meren en de Wouden ligt Restaurant Koriander in het hart van Drachten. Sinds.
Koriander Drachten Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Dan ben je op de juiste plek. We controleren meer dan 200 websites voor je. Beoordeel een andere plek. Wat te doen in Drachten. 5-sterren Hotels in Drachten. 4-sterren Hotels in Drachten. 3-sterren Hotels in Drachten. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Museum Drachten. Hotels in de buurt van Kinderboerderij de Naturij. Alle restaurants in Drachten. Restaurants in de buurt van Koriander.
Koriander in Drachten krijgt zijn zestiende Michelinster Drachtster Courant.
Smallingerland heeft duurzaamheid hoog in t vaandel staan. Restaurant Koriander Drachten houdt Michelinster. DRACHTEN Restaurant De Koriander in Drachten heeft zijn Michelinster behouden. De organisatie maakte deze week de resultaten bekend tijdens een bijeenkomst in Maastricht. Jan en Corry Gaastra begonnen hun restaurant in 1994 in Burgum en verhuisden in 2000 naar de. Restaurant Koriander in Drachten behoudt de Michelinster. BEETSTERZWAAG Restaurant Koriander in Drachten met chefkok Jan Gaastra heeft de Michelinster behouden. Naast Koriander heeft in Friesland Frouckje State in Ryptsjerk een ster. Het is Lauswolt in Beetsterzwaag weer niet gelukt om een Michelinster in de wacht te.
Koriander in Drachten Couverts.nl.
Dit en het uiteraard heerlijke eten maakt dit restaurant tot een aanrader dus reserveer er snel! Burgemeester Wuiteweg 18 9203KK Drachten. Selectie van de menukaart van Koriander. Heb je een allergie of volg je een dieet? Dit kun je direct doorgeven tijdens het maken van je online reservering. Half dozijn oesters 2400. Terrine van ganzenlever 2150. Gebakken wilde zeebaars 3750. Hollands gras lam 3750. Tompouce met gekarameliseerde banaan 1250. Kaas uit de keuken 1350. Open de volledige menukaart. Op basis van 132 recensies.
Restaurant Koriander in Drachten Eet.nu.
Hoewel het niveau beslist niet ondermaats was te noemen vraag ik mij toch af waarom dit restaurant in tegenstelling tot andere uitstekende restaurants in Friesland er zo uitspringt dat het al jaren achter elkaar een Michelinster in de wacht sleept. Verschillende details klopten volgens mij niet met het beeld dat ik van een sterrenrestaurant heb.
Koriander in Drachten Friesland Nederland.
Wenst u meer exposure? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via webmaster@oprestaurant.nl. Ja ik wil dit restaurant toevoegen aan de spotlight! Recensies en beoordelingen over Koriander. Er werden nog geen recensies geschreven over dit etablissement. Wees de eerste en vul onderstaand formulier in. Schrijf een recensie en WIN! Schrijf een degelijke recensie over dit restaurant geef een objectieve beoordeling en maak kans op een gratis etentje in een restaurant naar keuze! Elk e-mailadres kan max. 1 recensie per restaurant toevoegen. Uw punten op gastvrijheid service.

Contacteer ons

Resultaten voor koriander drachten