bowlen drachten
De 10 beste goedkope hotels nabij Bowling en partycentrum Drachten Hotels.com.
Beste goedkope hotels bij Bowling en partycentrum Drachten in Drachten. Via Hotels.com boek je eenvoudig de beste hotels nabij Bowling en partycentrum Drachten, Drachten. We hebben 6 hotels en andere accommodaties binnen 16, kilometer van Bowling en partycentrum Drachten, met prijzen vanaf slechts 59 per nacht!
Bowlen en eten Bowling Partycentrum Drachten.
Bowling Partycentrum Drachten is er voor een gezellig avond bowlen en borrelen, heerlijk eten en bowlen, magic bowlen en kinderfeestjes. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. In de zomermaanden juni, juli en augustus zijn onze openingstijden als volgt.:
Bowling Partycentrum Drachten Gezellig bowlen met vrienden en familie!
Bowling Partycentrum Drachten is er voor een gezellig avond bowlen en borrelen, heerlijk eten en bowlen, magic bowlen en kinderfeestjes. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. In de zomermaanden juni, juli en augustus zijn onze openingstijden als volgt.:
Bowling en dartcentrum de kaden.
Met sfeervol grand café en dartscentrum.Bowling de Kaden in Hartje Drachten, in het uitgaanscentrum aan de Kaden. Bowlen is bij ons voor iedereen; van serieuze sportbowlers die een goede en professionele bowlingbaan willen, plús een goede teamsfeer tot knotsgekke kinderfeestjes, compleet met lichtgevende ballen banen, videoclips en swingende muziek.
Bowlen vb.
Fotos Bowlen vb. G-Sport in Drachten. Hoofdsponsor Dol Fijn: Kringloopwinkel Hart in Friesland. Website: Hart in Friesland. Zaterdag 1x per 2 week, van september t/m mei 1. Bowlingcentrum Drachten, Zonnedauw 1, Drachten. 1400: tot 1500: uur 1x per 2 weken.
Bowlingcentrum Grand Café Bowling De Kaden: Nederlandse Bowling Federatie nieuws, uitslagen en informatie.
Niet ingelogd in MijnNBF: Inloggen. Nederlandse Bowling Federatie. Bowlingcentrum Grand Café Bowling De Kaden. Grand Café Bowling De Kaden. De heer Kuijer. Bowling Vereniging Drachten de Kaden Bowling Vereniging Leeuwarden. NBF Landjuweel 62, 3905 PH Veenendaal T 0318 55 93 43 info@bowlen.nl.
Bowling de Kaden Drachten, Friesland Uitzinnig.nl.
Bowl op swingende muziek en in discolicht en rookpluimen. Klaar met bowlen? Blijf dan nog even voor een lekker drankje aan de bar. Maandag tot zaterdag vanaf 14.00 uur. Zondag vanaf 15.00 uur. Kijk voor prijzen op de website. Bowling de Kaden. 9203 CP Drachten.
Bowling Hotel Drachten.
Met de leukste en grappigste afbeeldingen tijdens het bowlen. En als extra, alle muziek die je hoort, daarvan zie je de videoclip op 8 monitoren door de hele bowling! Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht bij afdeling zaalreserveringen of bij Bowling Partycentrum Drachten.
Bowling en Partycentrum Drachten Alle uitjes voordeeluitjes Nederland.
Magic Bowlen is er één van. Bezoekers kunnen bowlen in een omgeving met spectaculaire lichtshows, special effects, lichtgevende banen en swingende muziek. Bowling en Partycentrum Drachten is op een prachtige locatie gelegen aan de rand van Drachten in de provincie Friesland.
Bowling Hotel Drachten.
Met de leukste en grappigste afbeeldingen tijdens het bowlen. En als extra, alle muziek die je hoort, daarvan zie je de videoclip op 8 monitoren door de hele bowling! Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht bij Bowling Partycentrum Drachten, telefonisch via 0512 52 28 27.

Contacteer ons

Zoeken naar bowlen drachten